تاریخچه

 | تاریخ ارسال: 1398/8/13 | 
دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۱۳۶۶ به عنوان اولین دانشکده مهندسی هوافضا در ایران و در منطقه خاورمیانه تاسیس گردید و با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی، فعالیت آموزشی خود را آغاز نمود. در سال ۱۳۷۲ دوره کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا در گرایش آیرودینامیک ایجاد گردید. پس از گذشت دوسال، سه گرایش مکانیک پرواز و کنترل، پیشرانش و سازه های هوافضایی اضافه گردید. در دهمین سال فعالیت دانشکده اولین دوره دکترا مهندسی هوافضا در کشور راه اندازی شد.



چشم انداز
دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر قصد دارد که تا سال ۱۴۱۴ به یکی از سه دانشکده برتر هوافضا در خاورمیانه در موارد زیر تبدیل شود:
  - مشارکت بین المللی در تولید علم درحوزه مهندسی هوافضا
 -  مشارکت در پروژه های صنعتی
-  کیفیت آموزشی وتربیت دانشجو
-  تربیت نیروی انسانی مورد نیاز صنایع تخصصی
-  ماموریت پژوهش در مرز های دانش
- تربیت نیروی متخصص و رفع نیاز های تخصصی صنایع
 آینده شغلی
  در انتها دانش آموخته میتواند به عنوان مهندسی با قابلیتهای عمومی هم درصنایع هوافضا و هم درصنایعی همچون خودرو، انرژیهای تجدیدپذیر و نفت وگاز مشغول به کار شود. فارغ التحصیلان گرایش پیشرانش می توانند در صنایع هوافضا، نیروگاهی، نفت و گاز پتروشیمی، خودرو و صنایع دریایی در زمینه های تجهیزات دوار و احتراق مشغول به کار شوند. فارغ التحصیلان گرایش آیرودینامیک، در صنایع هوافضا، صنایع دریایی، صنایع خودروسازی و همچنین صنایع مرتبط با محتوای علمی این گرایش همچون نفت و گاز و پتروشیمی و انواع کارخانجات، موقعیت شغلی خواهند داشت. فارغ التحصیلان گرایش مکانیک پرواز و کنترل، علاوه بر صنایع هوافضا، در صنایع دیگر نیز در زمینه های طراحی کنترل کننده های صنعتی و پیشرفته، تحلیل و طراحی مکانیزمها و سیستمهای دینامیکی مشغول به فعالیت هستند. همچنین با توجه به دید سیستمی ایجاد شده در این گرایش، فارغ التحصیلان آن در زمینه های مهندسی سیستم نیز فعالیت میکنند. گرایش سازه، فارغ التحصیلان را برای اشتغال در صنایع هوافضا، دریایی، خودروسازی،  نفت و پتروشیمی تربیت می کند. فارغ التحصیلان گرایش فضایی و ماهواره، در صنایع فضایی و مخابراتی می توانند مشغول به کار شوند.

روسای دانشکده از ابتدا تاکنون

 
ردیف نام و نام خانوادگی سال
۱ مهندس سید حسن شفتی (رئیس)-دکتر مهدی سبزه پرور (قائم مقام) ۶۶ تا ۷۱
۲ مهندس شفتی(رئیس)-دکتر محمود مانی(قائم مقام) ۷۱-۷۶
۳ دکترمحمدهمایون صدر ۷۶-۷۹
۴ دکتر حسین حسینی تودشکی ۷۹-۸۲
۵ دکتر حمیدرضا اویسی ۸۴-۸۳
۶ دکتر محمود مانی ۸۴-۸۹
۷ دکتر ابوالقاسم نقاش ۸۹-۹۱
۸ دکتر مسعود برومند ۹۱-۹۳
۹ دکتر صادق تابع جماعت ۹۳-۹۷
۱۰ دکتر محمود مانی ۹۷-۱۴۰۱
۱۱ دکتر ابوالقاسم نقاش ۱۴۰۱ تاکنون

 

 

دفعات مشاهده: 2850 بار   |   دفعات چاپ: 269 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر